Mijn manier van fotografie kenmerkt zich door een goed gevoel voor compositie en kleur. Door de jaren heen heb ik middels twee vakgerichte opleidingen de nodige technische kennis opgedaan. Deze technische kennis zet ik al naar gelang in om het beeld te versterken. Op deze manier wordt een onderwerp of product voor iedereen duidelijk.

Hoe realistischer de foto, hoe hoger de verkoop. Waar ik goed in ben is producten zo realistisch mogelijk fotograferen. Hierbij zit de moeilijkheid in een realistische weergave van het materiaal en kleur. Ik let hierbij op de zichtbaarheid van details, bijvoorbeeld een bepaalde structuur of een logo. Ik ben pas tevreden als de foto en het product (zo goed als) overeenkomen. Ik doe dit graag voor ondernemers waarvan de kwaliteit van hun productfoto's achterblijft. Maar bijvoorbeeld ook voor ondernemers die vooruit willen en een stijgende verkoop willen realiseren.

In het verleden was ik verantwoordelijk voor de productfotografie en sfeerfoto's van FS Home Collections. Hierbij moest ik kussens en plaids zo realistisch mogelijk fotograferen. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het DTPen van de catalogus. Verder ben ik goed in het maken van sfeerfoto's bij moeilijk te verwoorden onderwerpen. Dit zien we o.a. terug in het Burn-out project.